OP ZOEK NAAR EEN THUIS?

WIL JE DE ROZENLAANKERK 'THUIS' NOEMEN?

Wil je betrokken raken bij de Rozenlaankerk? Er is altijd een plaats voor je en je hoort er nu al bij!

Ben je op zoek naar een kerk en gemeenschap die je welkom heet zoals je bent, waar je kunt zijn wie je bent en waar je wordt toegerust in het leven met God? Wij willen je graag die plaats bieden en kunnen niet wachten je te ontmoeten. We geloven dat je bij God écht Thuis kunt komen en dat Hij het beste met je voor heeft. We vertellen je graag over hoe God ons heeft aangeraakt en zien uit naar je komst. Zin om eens langs te komen tijdens een van onze diensten of evenementen? Plan je bezoek en maak kennis met de Rozenlaankerk!

Of wordt onderdeel van de Rozenlaankerk door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dan dat er iemand bij je komt kennismaken, helemaal vrijblijvend natuurlijk.