PASTORAAT
Slider

 

 

HEB JE HULP NODIG? WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Soms worden we als het ware opgeslokt door ons drukke bestaan of een nare gebeurtenis, dan kan het heerlijk zijn als er iemand voor je klaarstaat met een luisterend oor. Iemand die voor je kan bidden als je zelf even geen woorden meer hebt. Of als je er gewoon even aan toe bent een goede kop koffie te drinken en een praatje te maken. Dan kun je ons Pastoraal Team inschakelen, zij zijn er voor jou.

 

 

We hebben aandacht voor jouw verhaal en willen je graag verder helpen door samen over het leven te praten. We bidden voor je en lezen samen een gedeelte uit de Bijbel, want we geloven dat de Bijbel vol staat met bemoedigende woorden.

 

 

In de Rozenlaankerk werken we met pastorale protocollen van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Dat zijn richtlijnen voor de medewerkers van ons Pastoraal Team voor het verantwoord en veilig omgaan met gegevens die ons worden toevertrouwd tijdens ons werk in het pastoraat. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudings-eed afgelegd, zodat je er zeker van kunt zijn dat dingen die je ons toevertrouwd, niet ongewenst ‘rond zullen gaan’. Daarnaast is er voor kinderen, tieners en jongeren een aparte afdeling in ons Pastoraal Team, zij komen met iemand met specialistische ervaring in gesprek.

 

 

We hebben verschillende vormen van hulp en kijken graag samen met jou hoe we je het beste kunnen helpen.

 

 

Je kunt ons bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

BLOEMENCOMITÉ

 

Gemeenteleden leven op verschillende manieren met elkaar mee in lief en leed. Eén van die manieren is het bloemencomité. Een aantal vrouwen brengt regelmatig een bezoekje aan zieke gemeenteleden of juist gemeenteleden waar feest gevierd wordt om ze een boeketje bloemen te geven. Deze manier van meeleven wordt erg gewaardeerd en je kunt ons helpen dit mogelijk te blijven maken! Achterin onze kerkzaal zijn twee ‘bloemenbusjes’ opgehangen, waar je een bijdrage kunt doen. Ken je iemand die wel een bloemetje zou kunnen gebruiken? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..