top of page
9.jpg

KOM ZOALS JE BENT

Elke zondag hebben we een dienst om 10.00 uur. Deze diensten zijn open voor iedereen en je bent van harte welkom, gewoon zoals je bent.

ZINGEN, bidden en een goede boodschap

Iedere dienst begint met een praatje van een vrijwilliger uit onze organisatie, zingen (bijvoorbeeld uit het Nieuwe Liedboek of uit Opwekkingsliederen) en bidden. Er is een dominee of spreker die iets vertelt over een onderwerp uit de Bijbel. En de diensten eindigen met gebeden en iedere week krijg je de Zegen van God mee. Tijdens de dienst zamelen we geld in voor een goed doel uit onze regio en voor het werk van de Rozenlaankerk. Je mag vrijblijvend meedoen met die collecten, maar uiteraard ben je niet verplicht en willen we niet dat je druk voelt!

kinderen

Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar is er tijdens de dienst een Kindernevendienst. Zij gaan vanuit de dienst naar een eigen ruimte om naar een verhaal uit de Bijbel te luisteren en ze knutselen met elkaar. Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar is er tijdens de ochtenddiensten oppas in het kerkgebouw. Je kunt je kinderen voor de dienst wegbrengen en na de dienst weer ophalen.

onze locatie

Rozenlaan 11

2935 SV
Ouderkerk aan den IJssel

Onze locatie is goed te bereiken met de fiets. Kom je met de auto, kun je die voor de deur parkeren. Als de parkeerplaatsen voor de deur vol zijn, is er op minder dan 100 meter loopafstand ook een parkeerterrein beschikbaar. Voor fietsen hebben we een fietsenstalling naast de hoofdingang van ons gebouw.

 

Onze locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 196 vanaf Rotterdam Capelsebrug óf Gouda Centraal Station stopt op minder dan 5 minuten loopafstand. Kijk op www.9292.nl voor de meest actuele reisinformatie.

toegankelijkheid

Ons gebouw is volledig rolstoel toegankelijk en we beschikken over een modern invalidetoilet. We helpen je graag eventuele drempels over. Voor mensen die slecht horen, is een ringleiding aanwezig.

WIE SPREEKT ER?

Iedere dienst wordt geleid door een dominee of spreker. Benieuwd wie er spreekt? Kijk dan op onze agenda:

bottom of page