top of page
4.jpg

op zoek naar een thuis?

Ben je op zoek naar een kerk en gemeenschap die je welkom heet zoals je bent, waar je kunt zijn wie je bent en waar je wordt toegerust om jouw leven met God vorm te geven? Wij willen je graag die plaats bieden en kunnen niet wachten je te ontmoeten. We geloven dat je bij God écht Thuis kunt komen en dat Hij het beste met je voor heeft. We vertellen je graag over hoe God ons heeft aangeraakt en zien uit naar je komst. Zin om eens langs te komen tijdens een van onze diensten of evenementen? Plan je bezoek via onze website en maak kennis met de Rozenlaankerk! Je mag altijd naar de Rozenlaankerk komen zonder dat je lid van onze organisatie of een kerk bent. 

 

Je kunt onderdeel van de Rozenlaankerk worden door te mailen naar thuis@rozenlaankerk.nl. We geven je graag meer informatie over hoe je jouw lidmaatschap bij de Rozenlaankerk kunt starten en zien uit naar je komst. Je hoort er nu al bij! 

JOUW VOLGENDE STAP

Ben je er aan toe om een volgende stap te zetten in jouw leven met Jezus? We helpen je daar heel graag bij! Laat het ons weten als je een stap wilt zetten, wij zijn hier om je te helpen.

17.jpg

Krijg maandelijkse updates

We brengen je graag als eerste op de hoogte van aankomende diensten, evenementen en het laatste nieuws uit het Leven van de Rozenlaankerk.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

bottom of page