top of page
Pineapples Event Banner.jpg

wie zijn wij?

De Rozenlaankerk (of: de Gereformeerde Kerk van Ouderkerk aan den IJssel en Berkenwoude) is een gastvrije gemeenschap waar wordt verteld over de Liefde van Jezus en waar we elkaar liefhebben in woorden en daden. We geloven dat de kerk het Huis van God is en dat je écht bij Hem thuis mag zijn. Daarom zeggen we ‘Welkom Thuis’. De Rozenlaankerk is al meer dan 115 jaar een plaats waar mensen zich thuis voelen, elkaar ontmoeten en geliefd zijn. Juist dat geliefd zijn is belangrijk, want dat ligt aan de basis van wie we zijn en vormt onze identiteit en geeft ons veiligheid. 

We hebben het verlangen dat je je thuis voelt in de Rozenlaankerk en komt zoals je bent. Onze hoop is dat iedereen in onze omgeving de boodschap achter ‘Welkom Thuis’ hoort, zowel mensen die door onze deuren lopen als mensen die misschien wel nooit door onze deuren lopen: welkom op een plaats waar je thuishoort, welkom op een plaats waar Liefde overwint en welkom op een plaats waar we naar elkaar omkijken in liefde.

DIT GELOVEN WIJ

We geloven dat Jezus' liefde voor jou oneindig is. Die liefde maakt Hij heel persoonlijk door voor alle mensen te sterven aan het kruis, op te staan uit de dood en daarmee te laten zien dat Hij de Overwinnaar is! Zijn liefde geeft leven in overvloed en brengt je dichter bij God de Vader. De liefde van Jezus beweegt ons in het diepst van ons kerk-zijn, want door Jezus’ offer...

8.jpg
9.jpg

plan je bezoek

Kom je kennismaken? Kom zoals je bent! Wie je ook bent en wat je ook gedaan hebt, je bent van harte welkom in de Rozenlaankerk. Iedere zondag hebben we om 10.00 uur...

op zoek naar een thuis?

Er is altijd een plek voor je in de Rozenlaankerk en je hoort er nu al bij!

7.jpg
6.jpg

ouder dan 115, levendiger dan ooit

Benieuwd naar onze geschiedenis en naar waar we vandaan komen? We vertellen het je graag.

Leiderschap

De Rozenlaankerk is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. Ben je benieuwd naar hoe we doel en richting geven aan onze organisatie?

5.jpg
Holding Hands

pastoraat

We doen niets liever dan mensen helpen. Hoe kunnen we jou het beste helpen? Laat het ons weten!

Diensten terugluisteren?

Je luistert eenvoudig live mee met onze diensten via onze gratis Audio Service. Wist je dat je ook onze diensten terug kunt luisteren? Dat kan gratis via Kerkdienst Gemist.

Book and Headphones
bottom of page